Ціни
Увійти
5 зручних додатків для онлайн-запису у 2024 році

5 зручних додатків для онлайн-запису у 2024 році

Пориньте у ринок програм онлайн-запису і дізнайтеся, як ваш бізнес може отримати від них вигоду – усе про популярні додатки онлайн-запису у 2024 році.

Зміни на ринку програм онлайн-запису 2024

У сучасному світі цифровізації бізнес-процесів онлайн-бронювання стає не просто зручною функцією, а критично важливим елементом для підвищення ефективності та задоволеності клієнтів.

Дослідження 2023 року "Appointment Scheduling Software Market 2023-2030 Analysis Report" від Market Reports World показало, що компанії, які інтегрували системи онлайн-запису, відзначають збільшення доходу на 20% у перший рік використання.

Ми оцінили програми онлайн-запису, популярні у 2024 році. Дізнайтеся, як вибрати програму для бізнесу, і скільки коштує віджет бронювання для сайту. Стаття однаково корисна підприємцям-початківцям і досвідченим власникам компаній.

Ми критично розглянули 5 програм онлайн-запису, які підходять для бізнесу у сфері послуг. Оцінили набір фунцій, вартість і описали ключові плюси та мінуси з нашої точки зору.

Програма для онлайн-запису

Популярні програми онлайн-запису 2024: порівняння цін і функцій

  • EasyWeek. Система популярна, завдяки простоті використання, вартості та набору функцій. EasyWeek пропонує привабливий віджет бронювання, безкоштовний сайт для бізнесу, управління розкладом співробітників і базою клієнтів. Є функція онлайн-оплати та інтеграція з платіжними сервісами, такими як Stripe і monobank. Також через програму можна нараховувати зарплату команді й вести облік витратних матеріалів.

    Програма EasyWeek доступна безкоштовно для індивідуальних майстрів. Для компаній передбачено професійний тариф. Ви самі вибираєте кількість користувачів і підключених філій. Віджет бронювання і конструктор сайту доступні на будь-якому тарифі.

  • BeautyPro software. Програма підійде салонам краси, які шукають просте рішення для онлайн-запису та базової бізнес-аналітики. Вартість місячної підписки на сервіс становить від 360 до 3600 грн, залежно від кількості та повноти наявних функцій.

  • CleverBox:CRM. Цей сервіс підходить для салонів краси, SPA та бьюті клінік, яким потрібен онлайн-запис на послуги та нескладне управління бізнесом. Тарифні плани стартують від 700 грн. Остаточна вартість залежить від кількості підключених працівників.

  • Appointer.ua. Програмне забезпечення підходить для ширшого спектру бізнесів. Так, онлайн-запис на прийом через Appointer буде корисний будь-якому малому бізнесу, який працює з клієнтами. Просто аналітика стане бонусом. Підключити сервіс можна пакетом на 3, 6 чи 12 місяців. Коштуватиме це 1599 грн, 3199 або ж 6 399 грн відповідно.

  • Acuity. Ця програма охоплює бронювання та базовий маркетинг разом із частковими функціями обліку клієнтської бази. Тарифи починаються від 350 до 600 грн за місяць. Тут ви обираєте план залежно від кількості співробітників, філій та базового чи професійного функціоналу.

Далі детальніше про кожне програмне забезпечення.

Порівняння програм онлайн-запису 2024

Програма бронювання EasyWeek

Система зареєстрована в Німеччині, але створена українськими розробниками. Інтерфейс сайту, особистого кабінету і жива підтримка доступні українською мовою. Програма підходить бізнесу сфери послуг – від салонів краси та медцентрів до хостелів.

EasyWeek надає віджет бронювання і календар записів, функціонал з управління даними клієнтів і розкладом персоналу. Модуль онлайн-бронювання може бути інтегрований на сайт компанії, в інтернет-карти та соцмережі. Якщо у бізнесу немає свого сайту, за допомогою конструктора сайту EasyWeek можна отримати лендінг із вбудованим віджетом онлайн-запису.

EasyWeek досить просто налаштовується протягом 20-30 хвилин: інтерфейс системи зрозумілий і на кожному етапі супроводжується поясненнями з довідкового центру. Є десктоп і мобільна версія. Серед функцій на першому місці можна виділити віджет бронювання, який можна інтегрувати з онлайн-оплатою, календар, управління розкладом, зарплатний модуль і модуль товарів. Є базова аналітика фінансів і джерел бронювань.

Ціна підписки на EasyWeek стартує від 147 гривень за професійний план. Є безкоштовний тариф та 14 днів тестового періоду.

Переваги:

  • Багатомовний віджет бронювання

  • Безкоштовний сайт для бізнесу

  • Ведення бази клієнтів: імпорт, експорт

  • Управління заробітною платою співробітників

  • Управління розкладом і рейтингом персоналу

  • Облік витратних матеріалів і продаж товарів

  • Аналітика замовлень

  • Налаштування онлайн-оплати від monobank

  • Інтеграція з безліччю сервісів і платформ

  • Швидка команда підтримки, доступна в месенджерах

Мінуси:

  • Для великих компаній і мережевого бізнесу потрібна кастомізація

  • Поки що немає функції подарункових сертифікатів: розробники обіцяють випустити її цього року

Додаток для онлайн-запису

BeautyPro.software

Це програма онлайн-запису широко використовується для ніш, які працюють з вибагливими клієнтами, як от студії краси та косметологічні клініки, де час має вирішальне значення.

Особливістю цього додатку є його здатність синхронізувати кілька календарів. Це означає, що власник бізнесу та персонал мають один спільний календар, що робить планування більш плавним. Клієнти можуть швидко обрати зручний час, а потім перейти до оплати. Рішення надає базовий сайт, де клієнти можуть забронювати вашу послугу, відредагувати її, а потім оплатити. Це базовий функціонал онлайн-планувальника, який все ще дає вашій компанії свободу дій за умови правильного використання.

Використовуючи BeautyPro.software, ви отримуєте базовий практичний вибір для компаній, які шукають можливості призначати зустрічі онлайн. Програмне забезпечення фокусується на зручності онлайн-бронювання, але іноді цього буває недостатньо. Тоді на допомогу може прийти синхронізація сервісу зі стороннім програмним забезпеченням.

Плюси:

  • Легко налаштовується і є гнучким

  • Кілька унікальних сторінок бронювання для локацій, типів бронювання та співробітників

  • Можливість автоматично призначати нові бронювання найменш завантаженому співробітнику

  • Широка інтеграція із зовнішніми системами та інструментами

Мінуси:

  • Велика кількість функцій та опцій налаштування може бути непосильною

  • Можливо, більш тривалий період навчання для повноцінного використання програмного забезпечення

BeautyPro для онлайн-запису

CleverBox:CRM

Сервіс має на меті з'єднати споживачів і продавців напряму. Він має основні інструменти, які можуть бути корисними для багатьох. Наприклад, він пропонує онлайн-запис, аналітику, часткове покриття фінансових функцій тощо.

Планувальник адаптований до різних ніш, охоплюючи покроковий вибір спеціалістів, дату та час, організаційні моменти тощо. Він створений для того, щоб привести клієнта з точки А в точку Б. У нашому випадку – від першого контакту з компанією до купівлі товару чи послуги.

CleverBox:CRM також надає компаніям API, що дозволяє клієнтам створювати та використовувати окремі програмні функції та інтеграції. Це дозволяє імпортувати профілі нових і лояльних клієнтів, залишаючись гнучким для тих компаній, які шукають баланс між зручністю та ціною.

Провайдер пропонує просте рішення для управління бізнесом для компаній, які потребують базових функцій для обслуговування бронювань. Сервіс не ускладнює процес додатковими функціями. Ви отримуєте планувальник з частковими можливостями для розширення його використання за допомогою іншого програмного забезпечення.

Плюси:

  • Зручний онлайн-запис

  • Пропрацьована онлайн-оплата 

  • Цілодобова підтримка клієнтів

Мінуси

  • Обмежена звітність та аналітика

  • Складний інтерфейс

  • Дорогий порівняно з конкурентами

CleverBox:CRM для салонів краси

Appointer.ua

Appointer.ua отримав визнання за простий дизайн інтерфейсу та управління персоналом та клієнтською базою. Для тих, хто працює в командах цифрового маркетингу, сервіс полегшує виконання щоденних завдань, пропонуючи власникам бізнесу додатковий час для більш важливих бізнес-моментів і спрощуючи аспекти маркетингових кампаній.

Корисним інструментом є безперебійна робота Appointer.ua з популярними системами управління бізнесом. Він легко вбудовується у веб-сайти та різні онлайн-платформи для зручного доступу клієнтів. Сервіс зв'язується з лідами, спрямовуючи зустрічі до співробітників, безпосередньо відповідальних за їх виконання, на основі певних критеріїв. Клієнти цінують безперебійний процес планування, що сприяє отриманню позитивних відгуків. Аналітика зустрічей дає уявлення про тенденції та загальну зацікавленість, що дає змогу проводити обґрунтований бізнес-аналіз.

Appointer.ua зручний своєю простотою та досвідом у спрощенні та наближенні бізнесу до споживачів. Це базове рішення, що й робить його популярним.

Плюси:

  • Налаштовувані сторінки бронювання

  • Розширені робочі процеси для бізнесу

  • Інтеграція з різними календарями

  • Інформаційна панель звітності

Мінуси:

  • Багаторівневе ціноутворення із заблокованими функціями

  • Відсутність елементів керування з можливістю заміни

Програма для онлайн-запису Appointer.ua

BlocknotApp

Програма бронювання BlocknotApp – це інструмент для бронювання ділових зустрічей онлайн. Він був створений, щоб допомогти компаніям керувати своїм щоденним розкладом. Сервіс підходить професіоналам і початківцям, які зосереджені на роботі з клієнтами та наданні послуг. Платформа полегшує проведення інтернет-сесій та особистих зустрічей, забезпечуючи функціональний підхід до ділової рутини.

Важливою опцією є її сумісність і підключення до різних сторонніх сервісів, що гарантує безперебійний робочий процес. Ви можете налаштувати автоматизацію бронювання та змінювати запис після створення, а також налаштувати сповіщення та часткову оплату послуг. Сервіс працює 24/7, виконуючи такі завдання, як надсилання електронних листів напередодні, щоб нагадати про візит, привітання лояльної аудиторії з днем народження, а також надсилання знижок або персональних пропозицій. Крім того, ваші гості можуть редагувати створені зустрічі, коли їм це потрібно. Це допомагає уникнути запізнілих скасувань.

Програмне забезпечення BlocknotApp підійде компаніям, які шукають базовий функціонал, оскільки рішення в основному орієнтоване на призначення онлайн-записів. Воно допоможе створити простий спосіб бронювання зустрічей для організації подій для вашого проєкту, але не більше. Найкраще використовувати сервіс в парі зі сторонніми сервісами.

Плюси:

  • Доступні різні конфігурації

  • Можливість налаштувати знижки та акції

  • Безкоштовна пробна версія

Мінуси:

  • Складний інтерфейс з прихованими функціями

  • Помилки з часовими інтервалами

Онлайн-запис від BlocknotApp

Чи потрібен мені онлайн-запис

У більшості випадків відповідь буде позитивною. Адже це зручний інструмент, який допомагає випереджати конкурентів завдяки автоматизації роботи з клієнтами.

  • Онлайн-запис на прийом підсвідомо сприймається клієнтом професійніше, а майстру простіше працювати з клієнтською базою.

  • Складне планування стає більш організованим та керованим.

  • Завдяки нагадуванням ви легко зможете зменшити число клієнтів, які забули про запис або ж відмінили його в останній момент.

  • Фінансовий модуль дозволяє стягувати оплату, захищаючи вас від скасувань, зроблених в останній момент.

  • Автоматизація рутинних процесів дозволяє власникам зосередитись на важливих бізнес-моментах.

Так, програма для онлайн-бронювання – це не лише онлайн-запис; але й інструмент, який сприяє покращенню ефективності роботи бізнесу. Він допомагає полегшити роботу з клієнтами завдяки оптимізації комунікації з клієнтами та автоматизації бізнес-процесів.

Підключіть онлайн-запис сьогодні

У 2024 році ринок програмного забезпечення для онлайн-запису переживає великі зміни. Так, є багато програм, які відповідають потребам різних бізнесів, що пропонують послуги клієнту. Ці інструменти дозволяють зручно записуватися на онлайн і забезпечують клієнтам позитивний досвід взаємодії з компанією. Вони дозволяють гостям призначати зустрічі, які відповідають їхнім потребам просто та зручно. Такий підхід сприяє ефективнішому управлінню бізнесом і звільненню часу для важливіших завдань.

Оскільки ринок продовжує розвиватися, онлайн-планувальники важливі, щоб оптимізувати роботу компанії та зробити її ефективною й зручною швидко та без зусиль. Ми розглянули ТОП-5 найпопулярніших онлайн-планувальників у 2024 році. Ви можете самостійно протестувати безкоштовно додаток для онлайн-бронювання, щоб перевірити, наскільки корисним він може бути для вашого бізнесу.

14 днів безкоштовного повного доступу

Випробуйте всі можливості нашого продукту повністю, абсолютно безкоштовно та без обмежень. Оцініть функціонал, переваги та зручність EasyWeek.

Почати безкоштовно

Cлужбa підтримки

Виберіть месенджер, щоб зв'язатися зі службою підтримки EasyWeek

WhatsApp Telegram

Запитання? Напишіть нам!

Ми зараз онлайнSupport manager photoSupport manager photoSupport manager photoSupport manager photo
Як це працює